Skip to content
Menu

PRISOVERSIKT

Dataservice:

Reparasjon, vedlikehold, rensing av virus og spyware, oppsett av system, reinstallasjon, og ellers generell dataservice: 650,- kr per time.

Det faktureres for minimum 1 time og deretter for hver påbegynte halvtime. Oppmøte ved hjemmeservice kr 250,-

Opplæring i bruk av data:

Timespris kr 650,- kr per påbegynte time. Gebyr for rensing og sikring av datamaskin før opplæring kr 390,-

Logo Design:

Logoer til firma / organisasjoner lages i høyoppløselig transparent PNG format. Pris er 1290,- per design, og dette inkluderer 3 revisjon (endring av design). Logo i vektor format koster 2590,- og inkluderer inntil 3 revisjoner.

Webdesign:

Prisen for webdesign avhenger av projektet og dets størrelse. Kontakt oss for tilbud på ditt prosjekt. Vi kan garantere meget konkurransedyktige priser.

Inkludert Søkemotoroptimalisering (SEO):

Søkemotoroptimalisering gjelder 1 unikt ord/frase for hver underside, og 4 søkeord / fraser er inkludert i vårt webdesign. Hver ny underside utover de 4 inkluderte koster kr 2795,- per stk.

Tekst /Artikler til nettside:

All tekst som skal brukes på nettsiden må kunden selv produsere. Alternativt kan vi tilby oss å skrive teksten, men da må kunden sette opp innholdet i stikkordsform slik at vi har noe å arbeide ut ifra. Denne jobben tar vi kr 650,- per påbegynte time for.

Grafiske elementer:

All grafikk til bruk på nettsiden kan vi skaffe for kunden, og er inkludert i prisen. Da benyttes det elementer som ikke er beskyttet av opphavsrett. Hvis kunden selv har sine egne grafiske elementer som ønskes på nettsiden er dette selvfølgelig noe vi anbefaler.

Alle priser er eks. mva.